Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Företagarnas Affärsnätverk

Här kan Företagarnas medlemmar ta hjälp av varandra för att bli mer framgångsrika i sitt företagande. Aktivera din profil i Medlemskatalogen och se till att du är sökbar på rätt information. Uppgradera till Marknadsplatsen för möjlighet att offerera på uppdrag.

Problem med aktivering!

Just nu kan det vara problem att aktivera sin profilsida i Medlemskatalogen. Vi jobbar på att få det löst så fort som möjligt.

Företagarna har i samarbete med Offerta utvecklat en plattform som gör det möjligt för dig som medlem att enkelt komma i kontakt med andra medlemmar över hela Sverige. För affärsmöjligheter, kunskapsutbyte och mer affärer. Anslut dig till Affärsnätverket idag och erbjud dina tjänster både regionalt och nationellt.

Baskontot i Medlemskatalogen är kostnadsfritt för dig som är medlem i Företagarna. Vill du kan du själv köpa tilläggspaketet Start eller Väx för att komma åt ytterligare funktioner och tillgång till Marknadsplatsen. 

 

Det här ingår i Företagarnas Affärsnätverk:


Medlemskatalogen

• Bli sökbar för andra medlemmar. 

• Som medlem får du en unik digital profilsida i Medlemskatalogen som du kan fylla med information om ditt företag. Aktivera ditt konto och se till att du har en attraktiv profil! 

• Hitta andra medlemmar i Företagarna. Sök på bransch, region eller företagsnamn. 


Marknadsplatsen

• Skicka in en jobbförfrågan till Marknadsplatsen och få upp till sex kostnadsfria offerter tillbaka.  

• För att kunna offerera på inkommande uppdrag behöver man uppgradera till ett konto i Marknadsplatsen*. Här kan man välja mellan två olika paket: Start och Väx. Läs mer om paketen här. 

 

*Gäller för medlemmar verksamma inom bygg och renovering, tomt & markarbeten, städning, flytt och transport, fastighets- och BRF-tjänster, arkitekt och inredning, ekonomi och juridik, utveckling, webb och design samt mäklare. Ingår i paketen Start/Väx. 

 

Är du medlem i Företagarna?

Aktivera din kostnadsfria profil genom att klicka här

Är du inte medlem?

Bli det här och bli del av Sveriges största nätverk för entreprenörer - nu även digitalt!

Behöver du få ett jobb gjort?

Skicka in din förfrågan till Företagarnas Affärsnätverk och få hjälp av proffs. 

 

KONTAKT

Företagarnas affärsnätverk logga

Tel. 020-40 50 68 | E-post

Relaterat innehåll