Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar
Årets Företagare
Som Sveriges största företagarorganisation är Årets Företagare vår mest prestigefyllda prisutdelning. Vi delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Årets Företagare

14 okt 2016
Sverige
14 oktober korar vi Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sverige 2016.

 

 

Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Årets Företagare pågår därför hela året. Från lokalföreningarnas tävlingar, regionvinnare ända till Blå Hallens final i oktober. 

I år går riksfinalen av stapeln den 14 oktober. Där vi minglar med hundratals företagare, avnjuter middag i Blå hallen, ser prisutdelning med årets bästa företagare, lyssnar på några av Sveriges bästa artister, dansar i Gyllene salen och mycket, mycket mer.

Där koras också Årets Unga Företagare, en framgångsrik företagare under 30 år.  Mer information om den dagens händelser kommer senare.

Möjligheterna som vinnare

Som vinnare på nationell nivå kan man förvänta sig ett massmedialt genomslag, ökade affärsmöjligheter och, om man inte har det innan, ett medlemskap i Företagarna med alla våra förmåner som bonus.

Stipendiat 2016

I Sverige finns många duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer. De här personerna gör skillnad och inspirerar andra i sin omgivning. Nominering till 2016 års stipendium är nu möjlig. Läs mer här.

Om Årets Företagare 2015