Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar
Årets Företagare med Småföretagardagen
Inspireras, umgås och hylla våra företagarhjältar som driver Sverige framåt.

Årets Företagare med Småföretagardagen

14 okt 2016
Berns & Stadshuset, Stockholm
Höstens härligaste evenemang för dig som företagare! Fyll på med kunskap och inspiration som får dig att göra bättre affärer och bli mer framgångsrik. Vi ses 14 oktober i Stockholm!

Årets program

Pär J0hansson från Glada Hudikteatern, entreprenörerna Jan Dinkelspiel och Per Holknekt, forskaren Katarina Gospic, och företagarduonbakom Happy Ears är några av alla som talar under Småföretagardagen. På kvällens gala koras Årets Företagare i Sverige och Årets Unga Företagare och vi njuter av god mat och dryck hela dagen.

Till programmet

 

Om Årets Företagare

Vi delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Läs mer om Årets Företagare, tidigare vinnare, med mera

 

Stipendiat 2016

I Sverige finns många duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer. De här personerna gör skillnad och inspirerar andra i sin omgivning. Nominering till 2016 års stipendium är nu möjlig. 

Läs mer om stipendiet här.

 

Huvudsponsor: PwC

<h2>Huvudsponsor: PwC</h2>

Att vara företagare är komplext, men genom Företagarbloggen kan det bli lite enklare. Vi på PwC ger dig smarta bokföringstips, förklarar krångliga skatteregler och ger dig råd kring hur ditt företag kan växa hållbart, bara för att nämna några saker.

Följ Företagarbloggen i dag, och bli en skarpare företagare imorgon!

 

Är du redo för höstens största företagarfest?