Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar
Årets Företagare och Småföretagardagen
Inspireras, umgås och hylla våra företagarhjältar som driver Sverige framåt.

Årets Företagare och Småföretagardagen

14 okt 2016
Berns & Stadshuset, Stockholm
Vinnaren av Årets Företagare i Sverige 2016 blev Filip Tysander, grundare av Daniel Wellington, från Uppsala. Årets Unga Företagare blev Christoffer Öberg, Nyåkers Pepparkakor.

Se hela programmet

Se hela programmetSmåföretagardagen och Årets Företagare 2016 livesänds direkt på webben. Se den inspirationsfyllda dagen och den spännande galakvällen live och i efterhand här:

PLAY: Årets Företagare live

Sveriges småföretagare hyllades i Stadshuset för den tionde upplagan av Årets Företagare. 21 regionfinalister tävlade om att bli Årets Företagare i Sverige och fem kandidater om att bli Årets Unga Företagare.

  • Läs allt om vinnarna här.
  • Se bilder från festen här
  • Årets Företagare firar 10 år - möt alla vinnarna här!
  • Hall of fame: Möt alla vinnare 2007-2016 här!

En heldag fylld av nya kunskaper för företagare

På dagen arrangerades Småföretegardagen på Berns - en heldag med kunskap och nya insikter med talare som Pär J0hansson från Glada Hudikteatern, entreprenörerna Jan Dinkelspiel och Per Holknekt, forskaren Katarina Gospic, och företagarduonbakom Happy Ears.

Till programmet

 Om Årets Företagare

Vi delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Läs mer om Årets Företagare, tidigare vinnare, med mera

 

Ung Drive fick Företagarnas stipendium 2016

Linda och Stefan Falkboman, UngDrive, Gnosjö fick årets stipendium på 20.00 kr. De är viktiga förebilder för ungt entreprenörskap genom  YoungDrive utbildat över 13.000 människor i Afrika inom Entreprenörskap.

Läs mer om vinnarna.

Läs mer om stipendiet här.

 

Huvudsponsor: PwC

<h2>Huvudsponsor: PwC</h2>

Att vara företagare är komplext, men genom Företagarbloggen kan det bli lite enklare. Vi på PwC ger dig smarta bokföringstips, förklarar krångliga skatteregler och ger dig råd kring hur ditt företag kan växa hållbart, bara för att nämna några saker.

Följ Företagarbloggen i dag, och bli en skarpare företagare imorgon!

 

 

 

Är du redo för höstens stora företagarfest?